Csipetnyi Alpok-hangulat Pannónia földjén! A Kőszegi-hegység varázslatos, egyedi tájegysége, klímája, növény- és állatvilága várja felfedezőit. Bércek és völgyek, kilátók és panorámák, kápolna és kastély, stájer házak és források, pincesor…, no és egy jóféle kocsma. Igen, neked is itt a helyed! Válassz egy távot és hozzá élményeket!

 

Időpont: 2024. április 20.  7:00 

Rajt-cél helyszíne: Kőszeg, Csónakázótó sétány (Hattyú Büfé) 

Részletes kiírás megtekinthető a tturak.hu oldalon 

Track: az összes táv útvonala megtekinthető – és letölthető – az AllTrails.com oldalról.

Térkép: a Kőszegi-hegység turistatérképe (Cartographia vagy Szarvas kiadványok). 

Választható távok

Távválasztó: egy kis segítség, ha bizonytalan vagy, hogy melyik távot válaszd. A térkép jobb felső sarkában lévő jelölőnégyzetek segítségével ki tudod választani a téged érdeklő útvonalat vagy akár többet is megjeleníthetsz egyszerre.

A teljesítménytúra része az Észak-Dunántúli Kupának (ÉDK), elszámolható a Dunántúl Kupa sorozatban is (ráadásul a 30 és 42 km-es táv teljesíti az Írott-kő feltételt is!).

A maratoni táv a Maraton Kupa, a 20 km-es táv a Félmaraton Kupa mozgalomba számítható be, a két rövid (5 és 10 km) pedig a CsigaBiga Liga mozgalomban.

Az esemény minden távja egyben IVV túra is! Hozd magaddal a pecsétgyűjtő füzete(i)det, de a helyszínen is tudsz beszerezni.

A Pannon Alpok teljesítménytúra idén része az „Ötpróba Párizsba” sorozatnak is. Gyűjts nálunk is pontokat!

Sok szeretettel, a megszokott derűvel vár a Vasi Vándorok csapata!