2020 februárjában alakultunk. Egyesületünk számos tagja választotta szabadidős tevékenységként a teljesítménytúrázást. Évente több ezer kilométert teszünk meg együtt vagy külön-külön. Erre a komoly tapasztalatra és gyakorlatra támaszkodunk, amikor túrákat rendezünk, elsősorban a Kőszegi-hegységben, valamint a Pinka-szurdok és a Vas-hegy, illetve Szombathely környékén.

Természetszerető vagy? Szeretsz kirándulni? Felfedeznéd a környéket, de egyedül nem mersz neki vágni? Szoktál teljesítménytúrázni? Jó helyen jársz! Csatlakozz csapatunkhoz! A Belépési nyilatkozatot és az egyesület Alapszabályát itt találod meg.

Szívesen vagy közösségben? Nem áll tőled távol a segítő-, mozgalmas tevékenység? Minden segítségnek örülünk akár pontőrnek, rajtoltatónak jelentkezel valamelyik rendezvényünkre, vagy turistajelzés festésre jössz velünk. Ha diákként segítesz, szorgos óráid elszámolhatóak Közösségi szolgálatként!

Várunk sok szeretettel!

a Vasi Vándorok Csapata

Decathlon_Logo
Köszönjük a Decathlon Szombathely több éve tartó támogatását!
Köszönjük a Számlázz.hu egyesületek számára ingyenesen nyújtott #profi számlacsomagját!

MEGHÍVÓ

A Vasi Vándorok Sportegyesület (9700 Szombathely, Apáczai sétány 6.) Elnöksége ezúton meghívja minden tagját az egyesület Közgyűlésére.

Időpont: 2024. április 7. vasárnap, 15:00 órakor

Helyszín: Kámoni Arborétum Díszterme (9700 Szombathely, Szent Imre herceg utca 84/B,)

Javasolt napirendi pontok:

  • összefoglaló beszámoló az előző évről
  • személyi ügyek
  • közelgő események, tennivalók

A Közgyűlés határozatképtelensége esetén azt azonos helyszínen, de 30 perccel később (tehát 15:30 órakor) ismételjük meg.

Felhívjuk a figyelmet, hogy – az Alapszabály értelmében – a megismételt Közgyűlés (az eredeti napirendi pontok tekintetében) a megjelentek számára tekintet nélkül határozatképes lesz.

FONTOS! Kérjük mindenki visszajelzését a várható megjelenéséről! Kisebb létszám (azaz teremszükséglet) esetén a helyszín módosul!

Mindenkit sok szeretettel várunk!

A VVSE Elnöksége