Kedves Túratársak!

Idén újra indul a Vándorsólyom Kupa! Ha tavaly lemaradtál róla, most újra kezdheted a kilométerek gyűjtését a kupákért!

Teljesítés igazolása:

Igazolás a túrákon beszerezhető, e-mailben igényelhető, vagy az ITT letölthető igazolófüzetben összegyűjtött pecsétekkel, vagy a túrák végén kapott oklevelek beküldésével lehetséges. Természetesen egy fotó, vagy beszkennelt másolat is megteszi az oklevelekről.

E-mail címünk: info@vasivandorok.hu

Kedves Túratársak!

Köszönjük mindenkinek, akik velünk tartanak eseményeinken! Újra és újra visszatérő túrázóink hűségét Vándorsólyom Kupa serleggel és emléklappal köszöntük meg. Nagy örömünkre szolgált, hogy 20 Kis Kupa és 8-8 Nagy- illetve Maxi Kupa talált gazdára.
 
Január 21-én délután egy bensőséges, beszélgetős ünnepség keretében adtuk át kicsiknek és nagyoknak elismerésünk jelét. Kellemes teázás-sütizés közben lehettünk együtt, egy kis közösségben.
 
Köszönjük mindenkinek, és igen: lesz Vándorsólyom Kupa 2023 is! Részletek hamarosan…
 
A képgalériát itt találjátok: Vándorsólyom_Kupa_2022_átadó – Google Drive

Kedves Túratársak!

A kupaátadó 2023. január 21-én lesz Szombathelyen, a Kőszegi utca 2. szám alatti Vas megyei TIT székházában, annak 2. emeletén. Ha a Fő tér felől indulunk, mindjárt az első épület: alsó szintjén egy Mayo Chix üzlet található, arról könnyen felismeritek. Feljutáshoz a kapualjba kell betérnetek.

Időpont: 15:00 óra, hogy az esetleg Évkezdőn tekergők is kényelmesen ideérhessenek. 🙂

Ha autóval érkeztek, parkolni a mögötte lévő Uránia udvarban tudtok. Szombaton egész nap ingyenes – és elég nagy befogadóképességű hely. Az említett kapualjat onnan felől is meg tudjátok közelíteni.

Google Térkép: katt ide!

Gratulálunk minden résztvevőnek!
Sok szeretettel várunk benneteket! 🙂 🙂 🙂

Teljesítés igazolása:

Igazolás a túrákon beszerezhető, e-mailben igényelhető, vagy az ITT letölthető igazolófüzetben összegyűjtött pecsétekkel, vagy a túrák végén kapott oklevelek beküldésével lehetséges. Természetesen egy fotó, vagy beszkennelt másolat is megteszi az oklevelekről.

*Az Évzáró vezetett túra nem kötelező eleme egyik kupának sem, de Joker-ként elszámolható a Kis- és Nagy Kupához!

E-mail címünk: info@vasivandorok.hu

Kedves Túratársak!

Nagy örömmel mutatjuk be a 2022-es Vándorsólyom Kupát, mellyel elismerni, díjazni szeretnénk mindazok hűségét, részvételét, akik megtisztelik rendezvényeinket és azokon valamelyik távot teljesítik.

A vándorsólyom kupában elszámolható túrák:

Pannon Alpok teljesíténytúrák 5 -10 – 20 – 30- 42

Időpontja: 2022.04.23.

Kőszegi Csillagok: 5 -10 – 20

Időpontja: 2022.06.25.

Jurisics teljesíténytúrák 5 -10 – 20 – 30- 42

Időpontja: 2022.09.10.

Colonia Savaria teljesíténytúrák 5 -10 – 20 – 30- 42

Időpontja:2022.10.23

Évzáró vezetett túra a Kőszegi-hegységben*  20

Időpontja: 2022.12.27.

Díjazás:

Vándorsólyom Kis Kupa: legalább három, különböző napon rendezett túra teljesítése esetén jár, kilométer megkötés/elvárás nélkül. Akár az 5 km-es túrák is elszámolhatóak.

Vándorsólyom Nagy Kupa: legalább 77km teljesítése estén jár.

Vándorsólyom Maxi Kupa: az első négy túra leghosszabb távjának (összesen 146km) teljesítése esetén jár.

 

Kedves Túratársak!

A Vándorsólyom Kupa 2022 sorozat vége felé közeledünk.

Szerettünk volna valami különleges, extra díjazást, de az erős infláció miatt elálltunk ettől, látva az árakat. Serleg lesz tehát, természetesen három különböző méretben. És így tartani tudjuk az év eleji ígéretünket is: mindenkitől továbbra is csak 1.500,- Ft hozzájárulást kérünk; a többit az Egyesület állja.

Már most mindenkit sok szeretettel hívunk a kupaátadóra! Fontosnak tartjuk ugyanis, hogy összejöjjünk, találkozzunk, válthassunk pár szót „civil” körülmények között is. Kicsik és nagyok, kezdők és Maxi(malisták): a hegyen mind egy közösség vagyunk! A helyszínt és időpontot időben tudatjuk Facebook oldalunkon és itt is.

A lepecsételt kupagyűjtő füzeteket év végéig, tehát 2022. december 31-ig várjuk folyamatosan email-címünkre: info@vasivandorok.hu. Ahogy ígértük is: a lefényképezett vagy beszkennelt okleveleket szintén elfogadjuk igazolásként.

Üdvözlettel:

Vasi Vándorok csapata