Túráink

Csipetnyi Alpok-hangulat Pannónia földjén! A Kőszegi-hegység varázslatos, egyedi tájegysége, klímája, növény- és állatvilága várja felfedezőit. Bércek és völgyek, kilátók és panorámák, kápolna és kastély, stájer házak és források, pincesor…, no és egy jóféle kocsma. Igen, neked is itt a helyed! Válassz egy távot és hozzá élményeket!

Nyáresti-éji hangulatos családi séta, kirándulás barátokkal… vagy esetleg tempós, szintes teljesítménytúra: szabad a választás! Nézzük meg együtt a bájos Kőszeg fényeit fentről, a hegyekből! Gyönyörű panorámák, pompás kilátók minden távon… 

Jurisics teljesítménytúrák öt távon a nyár végi – kora őszi Kőszegi-hegységben. A könnyedebb, ötös vagy tízes távokon a város-környéki hegyekben barangolhatsz. Húsz kilométeren már Velemet és a Hörmann-forrást is látni fogod. A két hosszú táv (30 és 42 km) pedig Bozsokot és az Írott-kőt is érinti: eljutsz tehát a Dunántúl csúcsára!

Szombathely, Dozmat vagy akár a Pinka-szurdok és a Vas-hegy legszebb vidékét járhatod be egy kellemes őszi napon. Az esemény neve, a Colonia Savaria tisztelgés a város kétezer éves történelme előtt. Öt távon mutatjuk be a környék nevezetességeit és szép tájait, látnivalóit. Lehet sétálni, kirándulni – de tempósan túrázni vagy futni is!

Új év, új táv, új lehetőség! A tavalyi tíz kilométeres táv után idén újabb távval készülünk a festői Pinka folyó vadregényes szurdokában…

Karácsony után is a Kőszegi-hegységbe csábítunk!